Weerbericht:
In het oosten af en toe regen, langs de westkust enkele buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Ongeluk met politieauto Middelburg

Toegevoegd: 08-11-2018, 10.18 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Bij een ongeluk op de Schroeweg in Middelburg is vanmorgen een politieauto beschadigd geraakt. Er raakte niemand gewond.


De aanrijding vond rond 08.45 uur plaats net voor de rotonde bij de Mortiereboulevard. De bestuurder van de politieauto botste volgens een woordvoerder op een stilstaande auto voor hem. Deze auto botste vervolgens weer op zijn voorganger.

Er is een ambulance ter plaatse geweest om de betrokkenen te onderzoek op letsel, maar er raakte niemand gewond. De politieauto en zijn voorganger zijn weggesleept door een bergingsbedrijf. Het voorste voertuig kon zijn weg vervolgen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rhubert (26-11-2018 om 12:13)
Ze zouden agenten die schade veroorzaken zelf de kosten moeten dragen, dan zouden ze zuiniger met de auto, ons belastingcenten, omgaan
Ikke (12-11-2018 om 21:56)
Gelukkig dat er geen gewonden zijn gevallen. Tja er kan natuurlijk van alles aan de hand zijn geweest. Maar ik heb tegenwoordig soms toch mijn twijfels over de rijvaardigheid cq verkeersregelkennis van de politie hier. Ik zie zo vaak dat de politie zelfs niet eens de moeite neemt om nog richting aan te geven.