Weerbericht:
Wolkenvelden, vooral in de middag af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagen botst op auto bij Poortvliet

Toegevoegd: 08-11-2018, 16.07 uur
Door: Manfred Berrevoets

POORTVLIET - De hulpdiensten zijn donderdagmiddag massaal opgeroepen voor een ongeluk bij Poortvliet.


Rond 14.45 uur kwamen er bij de meldkamer diverse meldingen binnen van een ernstig ongeval. Omdat onduidelijk was waar het ongeval nu precies gebeurt was werden er diverse ambulances, de brandweer en een traumahelikopter op pad gestuurd. Het ongeluk bleek uiteindelijk plaats te hebben gevonden op de Postweg tussen Tholen en Poortvliet.

Ter hoogte van de Snabbeweg remde een oudere man af omdat de auto voor hem een erf op wilde rijden. Een chauffeur van een vrachtwagen zag dit te laat en botste tegen de auto van de man aan. Deze schoof enkele meters door en kwam tussen de weg en het fietspad tot stilstand.

De bestuurder is onderzocht in een ambulance maar kon ter plaatse worden behandeld en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Beide partijen hebben vervolgens samen met de politie de schade afgehandeld. Zowel de auto als de vrachtwagen zijn weggesleept. De chauffeur van de vrachtwagen bleef ongedeerd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750