Weerbericht:
Wolkenvelden, vooral in de middag af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Felle brand onder carport in Goes

Toegevoegd: 09-11-2018, 03.38 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De brandweer heeft vannacht een felle brand geblust onder een carport van een woning aan de Beethovenlaan in Goes.


Het vuur werd rond 02.30 uur ontdekt in een boot die onder de carport stond. Omdat het vuur over dreigde te slaan naar de woning is er opgeschaald naar middelbrand. Er zijn twee blusvoertuigen ingezet.

De brandweer had de brand snel onder controle en kon voorkomen dat het vuur oversloeg naar de woning. Rond 03.00 uur kon het sein brandmeester worden gegeven. De boot en carport zijn door de brand verloren gegaan. De aangebouwde garage en de woning zijn door de inzet van de brandweer gespaard gebleven, aan de garage is wel enige schade ontstaan.

Er is voor zover bekend niemand gewond geraakt. Over de oorzaak van de brand is nog niks bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750