Man aangehouden, auto in beslag genomen

Toegevoegd: 09-11-2018, 11.35 uur

Man aangehouden, auto in beslag genomen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Op de Anthony Fokkerstraat in Goes heeft de politie in de nacht van donderdag op vrijdag een 50-jarige man uit Zierikzee aangehouden. Hij zat mogelijk onder invloed van drugs achter het stuur. Zijn auto is in beslag genomen.

Agenten gaven de man rond 4.20 uur een stopteken op de Deltaweg omdat hij nog boetes open had staan. Om deze reden moest zijn auto in beslag worden genomen, maar de agenten stelden ook een algehele controle in. De man moest daaorm een blaastest afleggen maar de man bleek geen alcohol te hebben gedronken.

Bij nadere inspectie van het voertuig zagen de agenten een joint in de auto liggen. Daarom wilden ze de verdachte een speekseltest laten doen, maar hij bleek inmiddels te zijn vertrokken. Hij kon echter worden achterhaald op de Anthony Fokkerstraat. Hij weigerde echter mee te werken en moest daarom mee naar het politiebureau. Daar werkt hij wel mee.

Uit een eerste test bleek dat de man vermoedelijk onder invloed van drugs was. Er is bloed bij hem afgenomen om e.e.a. nader te onderzoeken. De man bleek ook nog een kleine hoeveelheid speed op zak te hebben. De drugs zijn in beslag genomen en vernietigd. De man is met een proces-verbaal op zak naar huis gestuurd.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jose (9-11-2018 om 14:57)
Ik begrijp niet dat een persoon die aangehouden is er zo maar vandoor kan gaan. Ik zou toch denken dat je geleerd hebt op de politieschool een verdachte in het zicht te houden. Er had toch één agent de auto kunnen doorzoeken en de andere de verdachte in de gaten houden. Voordat je het weet heb je als agent een mes in je rug.