Weerbericht:
In het oosten af en toe regen, langs de westkust enkele buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Drugsdumpingen Sluiskil en Biervliet

Toegevoegd: 09-11-2018, 11.42 uur
Door: Roland de Jong

BIERVLIET - Bij de Noordstraat in Biervliet is vanochtend een grote drugsdumping ontdekt. Gisteren gebeurde dat al bij de Nieuwe Blikstraat in Sluiskil.


De dumping in Sluiskil werd donderdag rond 21.15 uur gemeld. In een sloot lagen verschillende goederen. Met behulp van een graafmachine werden de spullen uit de sloot gehaald. Het gaat onder meer om twee vaten van 1.000 liter, een blauwe drum, jerrycans, verschillende zakken, een afvoerbuis en een metalen bak. De vervuilde grond is afgegraven. 

Vanmorgen werd in Biervliet een tweede dumping ontdekt. Deze vondst werd even voor 09.00 uur gedaan. Het afval bestond deze keer uit drie vaten van 1.000 liter, drie vaten van 30 liter, een jerrycan met bruine substantie, afzuigmateriaal en een koolstoffilter.

De politie onderzoekt de beide dumpingen. Of beide dumpingen met elkaar te maken, hebben is nog onbekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzenaar (11-11-2018 om 12:07)
Duizenden liters vergif tussen onze groenten, die boeren moeten verplicht hun gewassen vernietigen, de sloten leegtrekken en 100% zuiveren. Kunnen ze nog harder klagen, zo te zien trekken ze zich er niets van aan, die paar m3 die afgegraven wordt stelt niets voor met hoeveel vergif er in de grond zit