Arrestatie in zaak schietpartij Middelburg

Toegevoegd: 09-11-2018, 13.42 uur

Onderzoek bij de flatwoning in Middelburg.
Onderzoek bij de flatwoning in Middelburg.
1
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft vrijdag de bewoner aangehouden van de flat waarin in oktober in Middelburg een schietpartij plaatsvond. De arrestant is een 22-jarige man.

De politie kreeg maandag 22 oktober een melding van een schietincident in een flat aan de Westerscheldestraat. Ter plekke troffen agenten in het portiek van de flat een 20-jarige vrouw uit Den Haag aan die bezig was sporen van het incident weg te boenen. Ze werd ter plekke aangehouden.

Het 20-jarige Middelburgse slachtoffer verplaatste zich in eerste instantie naar het ziekenhuis in Vlissingen maar het slachtoffer ging vervolgens naar de Radenhove in Middelburg. Vanaf daar werd hij per ambulance met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis.

Maandag werd de woning aan de Westerscheldestraat op last van de gemeente verzegeld en voor drie maanden gesloten. Bij de doorzoeking werden namelijk ook harddrugs en artikelen die duidden op drugshandel aangetroffen.

Wat er op de bewuste maandag precies is gebeurd, is overigens nog altijd niet duidelijk. Vorige week meldde de politie nog dat er nog geen dader was aangewezen en dat er ook rekening mee werd gehouden dat er sprake was van een ongeluk.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750