Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Man opgepakt voor witwassen en alcoholmisbruik

Toegevoegd: 10-11-2018, 12.14 uur
Man opgepakt voor witwassen en alcoholmisbruik
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Agenten hebben zaterdag aan de Glacisstraat in Vlissingen een 24-jarige Vlissinger aangehouden op verdenking van witwassen en rijden onder invloed. De man had duizenden euro’s en meerdere mobiele telefoons op zak.


De man had rond 3.50 uur een stopteken gehad van de politie, maar negeerde dat. Daarop ontstond een achtervolging. Uiteindelijk stapte de man op de Glacisstraat uit, samen met een dame die bij hem in de auto had gezeten. Agenten hielden ze staande en roken dat de man naar alcohol rook.

Uit verder onderzoek bleek dat hij een behoorlijk geld bedrag en meerdere telefoons op zak had. Hij is vervolgens aangehouden voor witwassen en het mogelijk rijden onder invloed. De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
T (13-11-2018 om 09:56)
Kees heeft de waarheid én de wijsheid in pacht. Dat het hier om auto's zou kunnen gaan bijvoorbeeld, ontgaat hem echter blijkbaar. Onroerend goed, pepernoten, oliebollen,vuurwerk, sigaretten, mensenhandel, het kan om van alles gaan natuurlijk maar laten we Kees' advies opvolgen en goed opletten.
Arthur (12-11-2018 om 09:30)
Zolang criminele mensen fop straffen krijgen blijven zij crimineel.
Kees (10-11-2018 om 13:14)
Let op..... zal wel weer met drugs te maken hebben.
Cookie-instellingen beheren