Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Morgen winterse buien
Verkeersinformatie:
19 files van totaal 76 km

Loods van autobedrijf Axel uitgebrand

Toegevoegd: 10-11-2018, 19.34 uur
Door: Manfred Berrevoets

AXEL - Een loods van een autobedrijf in Axel is zaterdag door een felle brand volledig uitgebrand.


De brand brak rond 17:25 uur uit in het pand aan de Drieschouwen Zuid. Er was al snel sprake van een uitslaande de brand. De brandweer schaalde op naar een grote brand. Volgens de Veiligheidsregio was er geen risico dat het vuur zou overslaan naar andere bedrijven in de omgeving. Er zijn knallen gehoord bij de brand, dit is zeer waarschijnlijk veroorzaakt door autobanden.

Een meetploeg onderzoekt de effecten van de rook. Er werden uiteindelijk twee blusvoertuigen en een hoogwerker ingezet om de het vuur te bestrijden. Andere eenheden die waren uitgerukt zijn eerder vertrokken.

Een uur na de brand kon het sein brandmeester worden gegeven. Er zal nog geruime tijd worden nageblust. Tijdens het blussen kan er nog rookoverlast optreden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren