Weerbericht:
In het oosten af en toe regen, langs de westkust enkele buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Rookontwikkeling in woning Kwadendamme

Toegevoegd: 12-11-2018, 02.52 uur
Door: Manfred Berrevoets

KWADENDAMME - De brandweer is zondagavond met spoed uitgerukt na een melding van een rookontwikkeling in een woning in Kwadendamme.


De melding werd rond 22.40 uur gedaan vanuit een woning aan de A. de Koningstraat. De bewoners hadden een pelletkachel die op een gegeven moment voor een rookontwikkeling zorgde in de woning. Omdat niet kon worden uitgesloten of de brand ook in de schoorsteen zat werd de brandweer gebeld. Ook een ambulance werd opgeroepen, maar deze is niet meer ingezet.

Twee blusvoertuigen en een ladderwagen zijn ter plaatse gekomen. Het tweede blusvoertuig is niet meer ingezet. Met behulp van de ladderwagen is het dak en de schoorsteen van de woning geïnspecteerd. De brandweer contacteerde geen brand en heeft de woning vervolgens geventileerd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750