Brand in leegstaande woning Haamstede

Toegevoegd: 12-11-2018, 10.27 uur - Update: 12-11-2018, 16.01 uur

De woning in Burgh-Haamstede.
De woning in Burgh-Haamstede.
1
© Foto: Facebook / Brandweerpost Burgh-Haamstede
Door: Manfred Berrevoets

BURGH-HAAMSTEDE - Een felle brand in een leegstaande woning aan de Meeldijk in Burgh-Haamstede heeft zondagmorgen voor flink wat schade gezorgd.

Een voorbijganger zag rond 07.50 uur rook uit het dak van de woning komen. De brandweer is ter plaatse op zoek gegaan naar de brandhaard. Omdat de woning vol met rook stond is besloten om van de bovenverdieping aan beide kanten van het pand een raam in de slaan. Op dat moment kwamen er gelijk vlammen uit het dak.

De brand kon vervolgens snel worden geblust. De woning liep fors wat schade op. Over de oorzaak van de brand is verder niks bekend gemaakt. De brandweer doet hier verder onderzoek naar.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750