Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Woninginbraak Goes in Opsporing Verzocht

Toegevoegd: 13-11-2018, 09.51 uur - Update: 13-11-2018, 20.58 uur
De drie daders van de woninginbraak.
De drie daders van de woninginbraak.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

GOES - In het televisieprogramma Opsporing Verzocht worden vanavond bewakingsbeelden getoond met daarop de daders van een inbraak in Goes.


Op zaterdagmiddag 24 juni bezochten dieven een woning aan de Elvis Presleylaan in Goes. De inbraak werd zondag 25 juni ontdekt. Een bewakingscamera bleek de drie daders op beeld vastgelegd te hebben. Politie-onderzoek heeft echter tot nu toe niet naar de daders geleid en daarom worden foto's van de daders nu wereldkundig gemaakt.

Dader 1 had een spijkerbroek, een donkerblauw jack en donkerkleurige gympen aan en een grijze pet op. Hij lijkt kort haar te hebben, droeg donkerkleurige handschoenen en had die dag een baard van een aantal dagen.

Dader 2 droeg een donkerblauw jack, vermoedelijk behorend bij een regenpak. Ook hij had een spijkerbroek en donkerkleurige gympen aan. Wat opvalt aan zijn handen, is dat hij er iets lichtblauws aan droeg - mogelijk wanten, maar het lijken volgens de politie sokken te zijn.

De derde inbreker had een vlassig snorretje, had witte handschoentjes aan en liep op witte of lichtgrijze sneakers. Hij droeg een grijze 'EA7'-joggingbroek van Emporio Armani en een donkerder grijze hoody. De hoody heeft links op de borst een embleem, mogelijk van voetbalclub Chelsea FC.

De live uitzending van Opsporing Verzocht was om 20.35 uur op NPO1. Dinsdag is de herhaling van de uitzending te bekijken op NPO2 rond 12.05 uur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzenaar (15-11-2018 om 14:49)
Typisch weer dit, ik ben benieuwd of de ouders en bekenden hiervan het fatsoen hebben om deze stoere jongens aan te geven...
AD. (13-11-2018 om 11:48)
Waarom nu die beelden al niet bij dit bericht en waarom wachten tot vanavond.?
Cookie-instellingen beheren