Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
72 files van totaal 271 km

Politie zoekt doorrijder ongeluk Middelburg

Toegevoegd: 13-11-2018, 15.58 uur
Politie zoekt doorrijder ongeluk Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie is op zoek naar een automobilist die maandagavond betrokken was bij een aanrijding in Middelburg.


Een 21-jarige man uit Spijkenisse stond rond 18.45 uur met zijn voertuig op de Schroeweg. Hij moest voor de verkeerslichten bij de Torenweg wachten om linksaf te slaan richting Oost-Souburg. Plotseling botste echter een andere auto tegen de achterzijde van zijn voertuig.

De beide auto's raakten beschadigd. Beide bestuurders stapten na de botsing uit en ze spraken af om op de parkeerplaats van McDonald's hun gegevens uit te wisselen. De veroorzaker reed vervolgens echter weg. De politie is daarom naar hem op zoek.

De veroorzaker reed in een Mitsubishi en leek in eerste instantie de automobilist uit Spijkenisse te volgen, maar op de Torenweg verdween hij plotseling richting Oost-Souburg. De politie is op zoek naar getuigen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AD. (13-11-2018 om 17:23)
Wat ben je dan toch een grote hufter om de schade niet af te handelen maar er vandoor te gaan terwijl de verzekering de schade betaald maar hier zal meer achter zitten zoals drugs of drank vrees ik.
Cookie-instellingen beheren