Weerbericht:
Wolkenvelden, vooral in de middag af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Onderzoek overlijden vrouw nog gaande

Toegevoegd: 13-11-2018, 19.22 uur - Update: 13-11-2018, 19.50 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen doet de politie nog altijd sporenonderzoek in de woning waar aan het einde van de middag een vrouw levenloos werd aangetroffen.


Agenten troffen de vrouw rond kwart voor vijf aan in een woning aan de Hogeweg. Dat gebeurde nadat zij poolshoogte waren gaan nemen omdat de bewoonster al een tijdje niet meer gezien was. Nadat bleek dat zich in de woning een stoffelijk overschot bevond zijn de agenten weer naar buiten gegaan in afwachting van de komst van hun collega's van de afdeling Forensische Opsporing.

Vooralsnog is niet duidelijk hoe de vrouw precies om het leven is gekomen. Drie rechercheurs gehuld in witte overalls doen nog altijd onderzoek in de woning. Er is ook een GGD-arts ter plekke geweest. Tactisch rechercheurs en geüniformeerde agenten zijn inmiddels gestart met het huis-aan-huis vergaren van informatie over het slachtoffer en eventuele bijzonderheden die zij hebben opgemerkt.

Rond 19.50 uur is het slachtoffer voor verder onderzoek naar een mortuarium gebracht.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750