Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
44 files van totaal 168 km

Jongens slaan autoruit in, twee arrestaties

Toegevoegd: 14-11-2018, 00.42 uur
De jongens sloegen een autoruit in.
De jongens sloegen een autoruit in.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft dinsdagavond in Middelburg twee jongens aangehouden die een autoruit hadden ingeslagen.


Politieagenten van het team Verkeer reden op slechts twee minuten afstand toen een getuige meldde dat op het parkeerterrein 'Segeerssingel' achter het NS-station een aldaar geparkeerde auto werd vernield. De politie was snel ter plekke en aan de hand van het signalement dat de getuige doorgaf konden al snel twee verdachten worden aangehouden.

De jongens zijn aangehouden en meegenomen voor verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (15-11-2018 om 00:00)
Hele strakke actie, zowel van de melder als van de politie! Super, en inderdaad het idee van Willem is beregoed: elkaars mobieltje kapot laten slaan, je kan ze niet harder pakken! Misschien gaan ze dan nog eens wat nuttigs doen met hun tijd!
wim (14-11-2018 om 19:26)
Wie gaat dat betalen war van ik denk niet de verzekering, maar laat die vernielers de schade en een flinke boete betalen en blijf met je handen van een ander eigendommen af
willem (14-11-2018 om 09:54)
schade laten betalen--flinke boete en elkaars mobieltje stuk laten slaan. weten ze hoe het is als je eigendom vernield wordt. werkt 100 x beter dan een taakstraf.
Kees (14-11-2018 om 08:57)
Onderzoek niet nodig, flink pak rammel en schade x 3 laten vergoeden.
Cookie-instellingen beheren