Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
56 files van totaal 216 km

​Vrachtwagen blokkeert Oostmolenweg

Toegevoegd: 14-11-2018, 10.29 uur
Door: Roland de Jong

KLOETINGE - De Oostmolenweg bij Kloetinge is woensdagochtend een tijdlang gestremd geweest nadat een vrachtwagen vast was komen te zitten.


De chauffeur van de vrachtwagen was rond 08.00 uur met haar combinatie vanaf de Patijnweg (N289) de Oostmolenweg ingereden maar kwam er al snel achter dat dit voor haar niet de beste route was. Ze probeerde daarom te keren bij de kruising met de Kapelseweg maar omdat de trailer niet voorzien was van een meesturende achteras kwam het gevaarte vast te zitten.

Rond 09.30 uur was een truckberger van Kuzee uit Vlissingen ter plekke om de vrachtwagen weer naar de Patijnweg te trekken. Tegen 10.00 uur was de klus geklaard en kon het verkeer weer gebruik maken van de Oostmolenweg. In de tussentijd regelden een motoragent en een verkeersregelaar de doorstroming op het kruispunt.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
trucker (14-11-2018 om 19:48)
Inderdaad dit is niet slim van de chauffeur. Veel te krap allemaal. Dat doe je met een stuuras trailer 13,60 nog niet hoor bij zo,n kruising, dan heb je grote uitzwaai. Ik denk net beginnend.....? Nooit met je trekker de berm in gaan, want je komt er niet meer uit. Hij zal er wel van geleerd hebben. Het blijft een rotboel, als een ander je eruit moet trekken. Maar om het nou er op te gaan steken dat je geen meesturende assen heb? De meeste trailers zijn star. Een volgende keer zal hij wel even nadenken, om het op zo.n stukje te doen. Aldoende leert men.
Grote Smurf (14-11-2018 om 18:39)
Met gestuurde as had ze van achter nog meer uitzwaai gehad...arme vangrail. En dan nog ben je afhankelijk van je lengte en ga je die bocht echt niet halen.
Chauffeurke (14-11-2018 om 18:11)
Precies wat jullie zeggen niks meer aan toe te voegen. Echt een snuggere actie dit...
Andy (14-11-2018 om 14:12)
Paar honderd meter verderop een rotonde...... Was misschien makkelijker geweest
Sjoerd (14-11-2018 om 14:10)
Heeft niks met gestuurde assen te maken. Eerder iets met inzicht...
Bumper: (14-11-2018 om 11:16)
dat heeft niets te maken met een bestuurbare achteras, het heeft te maken met onkunde van de chauffeur, als je namelijk zo krap moet draaien omdat er niet meer ruimte is moet je vooral niet de berm in rijden zoals hier met het rechter wiel stel is gebeurd. Als ze ook maar een beetje inzicht had gehad dan was ze achteruit de zijweg in gestoken en had ze zo weer vooruit weg kunnen rijden. Bumper:
Cookie-instellingen beheren