Weerbericht:
Wisselvallig. Vrijdag later op de dag veel wind langs de zuidwestkust
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 31 km

​Vrachtwagen blokkeert Oostmolenweg

Toegevoegd: 14-11-2018, 10.29 uur
Door: Roland de Jong

KLOETINGE - De Oostmolenweg bij Kloetinge is woensdagochtend een tijdlang gestremd geweest nadat een vrachtwagen vast was komen te zitten.


De chauffeur van de vrachtwagen was rond 08.00 uur met haar combinatie vanaf de Patijnweg (N289) de Oostmolenweg ingereden maar kwam er al snel achter dat dit voor haar niet de beste route was. Ze probeerde daarom te keren bij de kruising met de Kapelseweg maar omdat de trailer niet voorzien was van een meesturende achteras kwam het gevaarte vast te zitten.

Rond 09.30 uur was een truckberger van Kuzee uit Vlissingen ter plekke om de vrachtwagen weer naar de Patijnweg te trekken. Tegen 10.00 uur was de klus geklaard en kon het verkeer weer gebruik maken van de Oostmolenweg. In de tussentijd regelden een motoragent en een verkeersregelaar de doorstroming op het kruispunt.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (18-11-2018 om 19:18)
tsja, als ze aan de overkant de straat was ingereden om te keren was het geen probleem geweest. In deze straat moet je toch een stukje rijden om te kunnen keren. Tenzij je het vlak voor de spoorweg overgang wilt doen en dan achteruit het fietspad parallel aan de spoorweg insteken om te keren. Het zal wel een combinatie zijn geweest van geen kennis van deze streek, tijdsdruk en onervarenheid. Wijze les, en die zal dit geen 2e keer meer doen.
Edwin (16-11-2018 om 17:37)
Cor, de beste stuurlui staan aan wal schrijf je. Vind je het dan raar dat zulke reacties op zo’n domme actie gemaakt worden. Baas zal blij zijn met de rekening, mag mevrouw chauffeuse zelf betalen lijkt me
Rijbewijs (15-11-2018 om 19:25)
Waar haalt zo iemand een rijbewijs. 1 nooit in de berm. 2 nooit zomaar rondtrekken, eigenlijk nooit. Kijk eens naar de ruimte, pure onkunde dit. Waarschijnlijk was chauffeur gewend aan city trailer met stuur as, dan kan het net wel. Maar dit wil je niet hoor. En ook die mistlampen aan hè zo 2009
Cor (15-11-2018 om 14:14)
De beste stuurlui staan aan wal
Kres (14-11-2018 om 23:05)
Je gaat toch zo ie zo toch niet keren en bermen mee pakken, de kunst is die te besparen. Achter uit steken zou je na zo veel jaar toch moeten kunnen.
Loes (14-11-2018 om 23:03)
Inderdaad het is je inzicht en haaks met je trailer is ook niet echt slim. Hoe kom je erbij daar te gaan keren