Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 15 km

Jongen vast vanwege zware mishandeling

Toegevoegd: 14-11-2018, 11.40 uur
Jongen vast vanwege zware mishandeling
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft woensdagochtend in Vlissingen een minderjarige jongen aangehouden vanwege een zware mishandeling eerder deze maand in Middelburg.


Volgens de politie heeft een minderjarige jongen uit Vrouwenpolder aangifte gedaan omdat hij op 5 november in Middelburg was geslagen. De jongen raakte hierbij gewond.

De politie startte een onderzoek en dit leidde naar de verdachte. Deze 16-jarige Vlissinger kon vanochtend omstreeks 08.10 uur in zijn woonplaats worden aangehouden. Hij zit vast voor verhoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
andre (10-12-2018 om 13:04)
Hallo Zeeuw, Jij werkt zeker niet? Vut?, Pensioen? AOW? WW misschien wel? Mijn vrouw en ik werken allebei en weet je waarom? Omdat alles zo duur is in Nederland. Werkende ouders het niks te maken met baldadige en misdadige jeugd.
zeeuw (14-11-2018 om 17:58)
dat heb je als pa of ma allebei werken , hebben geen toezicht meer over hun kind, ze maken zich drukker over de dieren dan over hun kind , daarom zijn er zoveel jeugd criminelen
Cookie-instellingen beheren