Weerbericht:
Wisselend bewolkt en lokaal een bui. Vrijdag droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Bestuurder uit de sloot gehaald door brandweer

Toegevoegd: 12-10-2006, 18.26 uur
Door: Politie Zeeland

WEMELDINGE - Omstreeks 22.04 uur gisteravond is de bestuurder van een bromfiets, met zijn voertuig, in een slootje terecht gekomen

De 17-jarige Goesenaar reed over de Oude Polderweg in Wemeldinge en raakte, waarschijnlijk door een te hoge snelheid, de macht over het stuur kwijt in een bocht. Hij belandde in de slot en zijn brommer kwam op een nabij gelegen weiland terecht.

Een langsrijdende tractorbestuurder zag de brommer op het weiland liggen en vertrouwde het niet. De man is verder gaan zoeken en vond de jongeman die niet op eigen kracht uit het water kon komen.

De brandweer is ter plekke gekomen om de reddingsactie bij te staan met verlichting. De jongen is uit de sloot gehaald en is overgebracht naar het ziekenhuis. Hij liep een gebroken sleutelbeen op en gekneusde ribben.

De brommer van de jongen wordt technisch onderzocht in de hoop de oorzaak van het ongeluk “boven water te krijgen”.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren