Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje (16) opgepakt na mishandeling

Toegevoegd: 15-11-2018, 13.31 uur
Meisje (16) opgepakt na mishandeling
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een 16-jarig meisje is woensdag aangehouden omdat ze verdacht wordt van de mishandeling van een meisje uit Oost-Souburg.


Agenten werden rond 16.15 uur tijdens hun surveillance in de omgeving van het station in Middelburg aangesproken door een meisje dat zei dat ze mishandeld was door een ander meisje. De agenten stelden direct een onderzoek in en zagen even later de verdachte lopen.

De verdachte probeerde nog te vluchten, maar de agenten wisten het 16-jarige meisje uit Goes na een korte achtervolging toch aan te houden. De verdachte is naar het bureau gebracht. Enkele getuigen konden verklaren wat er was gebeurd. Uit het onderzoek bleek dat er mogelijk een geschil was ontstaan vanwege een opmerking op social media.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (15-11-2018 om 13:45)
lang leve social media!
Cookie-instellingen beheren