Weerbericht:
Veel bewolking, vanmiddag regen. Komende nacht en morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Man uit brandende auto gered in Sluis

Toegevoegd: 23-12-2003, 12.38 uur
Door: Politie Zeeland

SLUIS - Een 21-jarige man uit Oostburg werd dinsdag omstreeks 06.10 uur op het Walplein in Sluis door een getuige uit zijn brandende auto gehaald. De jongeman had na een feestje teveel gedronken en was in zijn auto gaan slapen.

 

Omdat hij het koud had gekregen startte hij de motor maar viel kort hierop weer in slaap. Vermoedelijk is de motor van de auto te warm geworden en is er kortsluiting ontstaan. Hierdoor ontstond er brand onder de motorkap. Een getuige was (in zijn woning) wakker geworden van de draaiende motor en zag de vlammen uit de motorkap komen en tevens dat er een persoon in de auto zat.

 

De getuige heeft de man wakker gemaakt en uit de brandende auto gehaald. In afwachting op de brandweer heeft hij getracht het vuur met brandblussers te doven, wat niet lukte. De auto is geheel uitgebrand.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren