Schoorsteenbrand Dorpsweg Bruinisse

Toegevoegd: 16-11-2018, 10.54 uur

Bij de brand is niemand gewond geraakt.
Bij de brand is niemand gewond geraakt.
1
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - De brandweer is vrijdagochtend uitgerukt vanwege een melding van een schoorsteenbrand in Bruinisse.

Even voor half tien werd 112 gebeld omdat bij een woning aan de Dorpsweg brand zou zijn ontstaan in het rookkanaal. De brandweer rukte vanuit Bruinisse uit met een tankautospuit, de Goese brandweer kwam ter plekke met een ladderwagen.

De brandweer heeft de schoorsteen geveegd. Er is niemand gewond geraakt.

Schoorsteenbrand voorkomen? Lees hier de tips van de brandweer!Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jacob de Ronde (17-11-2018 om 16:22)
't Omaatje, u heeft helemaal gelijk. Je zal op 200 meter afstand van het brandadres maar een prachtige goed bemande leeg geplukte brandweerkazerne hebben!!!!
't Omaatje (16-11-2018 om 11:44)
" De Goese brandweer kwam ter plekke met een ladderwagen ". Volgens mijnrouteplanner is dat 34 kilometer, die in 34 minuten gereden kunnen worden. Je zal maar brand hebben en ruim een half uur op de branweer moeten wachten....