Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie ontmantelt twee wietkwekerijen

Toegevoegd: 16-11-2018, 14.32 uur
De wietplantage in Nieuwerkerk.
De wietplantage in Nieuwerkerk.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft vrijdag twee wietkwekerijen ontmanteld: één in Kamperland en één in Nieuwerkerk.


De plantage in Kamperland bevond zich in een woning annex bedrijfspand aan de Veerweg. In totaal stonden hier zo'n 110 wietplanten binnen. Deze zijn in opdracht van de politie vernietigd. Er was sprake van diefstal stroom, dus het elektriciteitsbedrijf zal aangifte doen.

De andere kwekerij bevond zich in een woning aan de Brouwersstraat in Nieuwerkerk. Hier werden volgens de politie 220 planten ontdekt en geruimd. Ook hier was sprake van de diefstal van stroom. De bewoners van beide panden is door de verhuurder aangezegd dat zij hun huis uit moeten. Ze worden op een later tijdstip door de politie gehoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (17-11-2018 om 07:14)
Toch weer twee wiet kwekers gevonden waar van alles is opgeruimd maar de nota van Delta de stroom zal wel volgen van de gestolen stroom kan niet te hoog zijn je weet van te voren wat je kan overkomen
Kees amness (16-11-2018 om 19:15)
Zonde ruimte ziet er netjes uit
Cookie-instellingen beheren