Weerbericht:
Wolkenvelden, vooral in de middag af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij aanrijding Driewegen

Toegevoegd: 16-11-2018, 14.37 uur
Door: Roland de Jong

DRIEWEGEN - In Driewegen op Zuid-Beveland is vrijdagmiddag iemand gewond geraakt bij een verkeersongeval tussen twee auto’s.


Op de kruising van de Korteweg met de Smitsweg en de Schoondijksedijk kwamen rond 12.45 uur een personenauto en een bestelauto van de gemeente Borsele met elkaar in botsing. Een inzittende van de personenauto is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht. De andere betrokkene bleef ongedeerd.

De beide auto’s raakten beschadigd. Van de personenauto raakte een band lek, de bestelauto had flink wat schade aan de voorzijde. Bergingsbedrijf De Moor is ter plekke gekomen om de voertuigen te takelen.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (17-11-2018 om 07:07)
Hoe kan zo iets gebeuren op die kruising waar niet hard mag gereden wat de km betreft en toch goed overzicht heeft