Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Morgen winterse buien
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 70 km

Scooterrijdster botst met auto Vlissingen

Toegevoegd: 16-11-2018, 14.41 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen zijn vrijdagmiddag een scooter en een personenauto tegen elkaar gebotst. De scooterrijdster kwam hierdoor ten val.


De botsing vond plaats op de kruising van de Papegaaienburg met de Nieuwe Zuidbeekseweg, vlakbij de supermarkten. De ambulancedienst kwam ter plekke en heeft de scooterrijdster ter plaatse aan haar verwondingen behandeld. Ze is uiteindelijk niet naar het ziekenhuis gebracht maar overgedragen aan bekenden.

De scooter en de auto liepen beiden lichte schade op. De oorzaak van de botsing was vermoedelijk een voorrangsfout.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (16-11-2018 om 22:42)
Dit is niet WAARSCHIJNLIJK een voorrangsfout, dit is duidelijk een voorrangsfout. Zelfs na het verhogen van die oversteek kijken automobilisten onvoldoende uit. Voordat die verhoging er was was mijn vrouw er gemiddeld 2 keer per week bijna het haasje. In mijn optiek is dit gewoon een slecht doordacht ontwerp.
Cookie-instellingen beheren