Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 23 km

Rijden ondanks ontzegging: Inbeslagname auto

Toegevoegd: 17-11-2018, 10.38 uur
Rijden ondanks ontzegging: Inbeslagname auto
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KAPELLE - De politie heeft vrijdagavond bij Kapelle een auto in beslag genomen omdat de bestuurder rondreed terwijl hij een rijontzegging had.


De politie controleerde de man en het voertuig bij de Vierwegen. De bestuurder, een 37-jarige man uit Bergen op Zoom, bleek een rijontzegging opgelegd te hebben gekregen. Na overleg met het Openbaar Ministerie (OM) werd het voertuig daarom weggesleept door een takelbedrijf.

De bestuurder krijgt ook nog een proces-verbaal.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jap (17-11-2018 om 11:54)
Zo iemand zou maar eens een kind doodrijden of ongeval veroorzaken ! De verzekering betaald dan nik en zelf hebben ze ook geen geld uiteraard ! 10.000 euro boete en rijverbod voor heel zijn leven en bij nog een x betrappen 3 jaar cel geven, ze doen het bewust dus dan ook maar bewust straffen !
Cookie-instellingen beheren