Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man rijdt twee jaar rond in gestolen auto

Toegevoegd: 17-11-2018, 10.43 uur
Man rijdt twee jaar rond in gestolen auto
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft vrijdagmiddag in Goes iemand aangehouden die rondreed in een auto die was voorzien van gestolen kentekenplaten. Ook het voertuig zelf bleek gestolen te zijn.


Surveillerende agenten zagen rond 16.00 uur op de ’s-Heer Hendrikskinderendijk in Goes een personenauto rijden die ze wilden controleren. Uit onderzoek in het kentekenregister bleek namelijk dat de kentekenplaten op de auto in juni 2016 gestolen waren.

De auto werd aan de kant gezet en de bestuurder werd geconfronteerd met de bevindingen van de agenten. Hij is aangehouden en overgebracht naar het bureau. Ook de auto is daarheen gebracht en verder onderzocht. Toen kwamen de agenten erachter dat niet alleen de kentekenplaten van diefstal afkomstig waren, maar dat ook de auto in 2016 als gestolen was opgegeven.

De aangehouden verdachte is over alle zaken gehoord en bekende zowel de auto als de kentekenplaten gestolen te hebben. Hij is na verhoor weer in vrijheid gesteld. De auto wordt, zo is door de Officier van Justitie bepaald, teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jap (17-11-2018 om 11:59)
Kijk eens op RDW bij duurdere mooie auto's zelf thuis, dan schrik je van NIET gekeurd of kleur klopt niet of niet verzekerd ?! Je moet eens die Golfjes 6 en 7 eens controleren, daar klopt vaak niks van.. Een zwarte Golf die op kenteken rood staat of andersom en dan nog net 3 maanden oud dus dan weet je al er iets niet klopt..We kennen allemaal dat soort types wel, gelukkig de Politie en Belasting steeds vaker controleert... Van mij mogen er 1000 agenten alleen al in Zeeland bij komen, werk zat hier !
ger (17-11-2018 om 11:24)
Dan zullen die rotlui ook wel niets betalen aan wegenbelasting en verzekering en DAN??? de grootste schofterij na verhoor vrij???
Cookie-instellingen beheren