Jongens betrapt met illegaal vuurwerk

Toegevoegd: 18-11-2018, 11.31 uur

Jongens betrapt met illegaal vuurwerk
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

POORTVLIET - In Poortvliet heeft de politie zaterdagavond enkele jongeren betrapt die bezig waren met het afsteken van illegaal vuurwerk.

De jongeren bevonden zich op de Kruytenburgseweg net buiten Poortvliet toen zij rond 23.00 uur werden betrapt. De groep was in het bezit van zogeheten Flash Bangers: zwaar knalvuurwerk dat door de politie op de 'Big Five-lijst' is gezet.

De politie nam de nog zo'n 360 stuks aanwezige Flash Bangers in beslag om deze vervolgens te kunnen vernietigen en heeft tegen één van de jongeren, een 19-jarige jongen uit Sint Philipsland, proces-verbaal opgemaakt.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (19-11-2018 om 09:14)
Stel jullie zelf niet zo aan, "flash bangers" klinkt heel heftig maar zelfs een lullig strijkertje valt al in die categorie.
John (18-11-2018 om 16:57)
Kiek netjes buuten ut dorp een paar mooie knallen. Volgens de politie zal het weer wel om "levensgevaarlijke atoombommen" gaan die hele woonwijken is as liggen . Jammer oh dat ze niet gewoon zoals vroeger een waarschuwing geven voor zoiets, wees blij dat ze dit doen in plaats van echt foute dingen
willem (18-11-2018 om 16:26)
een dag voor oud en nieuw insluiten--de dag daarna de rommel van afgestoken vuurwerk op laten ruimen.