Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Vlissingers aan de haal met graafmachine

Toegevoegd: 18-11-2018, 13.18 uur
Vlissingers aan de haal met graafmachine
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Twee Vlissingers die vannacht op bezoek waren bij een inwoner van Terneuzen hebben daar voor de nodige overlast gezorgd. Eerst weigerden ze te vertrekken, vervolgens zouden ze met een graafmachine hebben gereden en uiteindelijk pleegden ze vernielingen.


De twee 27-jarige mannen waren op bezoek geweest bij iemand in de Kerkhoflaan. Rond 00.45 uur vond de Terneuzenaar dat het bezoek wel lang genoeg had geduurd en daarom vroeg hij de twee meermaals om zijn woning te verlaten. Ze gaven hieraan echter geen gehoor en daarom werd de politie erbij gehaald.

Nadat agenten met de Vlissingers hadden gesproken, gaven de twee aan een taxi te bellen die hen naar huis kon brengen. Nog geen uur later kwamen uit dezelfde buurt echter meldingen binnen over een graafmachine die door de straat zou rijden. Het signalement dat getuigen doorgaven kwam overeen met het signalement van de twee Vlissingers.

Ter plekke bleek niet meer met de graafmachine gereden te worden. Deze stond inmiddels met draaiende motor op een parkeerplaats aan de Kennedylaan. De twee werden niet aangetroffen maar al snel kwam een melding binnen dat in de Kerkhoflaan twee mannen vernielingen aanrichtten in iemands tuin.

De daders bleken de Vlissingers te zijn. Zij werden aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Op de weg daar naartoe vonden de mannen het nodig om de agenten die hen transporteerden voor van alles en nog wat uit te maken. “Het zou voornamelijk de schuld van de agenten zijn dat zij nu naar de cel moesten en daarvoor zouden de agenten de meest vreselijke ziektes moeten krijgen”, zo vertelt de politie.

De mannen zitten nog vast. Ze worden vandaag gehoord en tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jap (18-11-2018 om 17:32)
Stokslagen zou meer helpen denk ik, die boete betalen ze toch nooit dus het word weer een werkstrafje van 20 uur ofzo..Wou er een reactie van de strafmaat die de rechter gaat opleggen nog eens hier beschreven word.. Meestal hoor je nooit meer iets en gaan ze vrolijk verder.. Ik zou de kosten van de misbruik van de graafmachine ook verhalen op de daders eigenlijks...
Johan (18-11-2018 om 15:10)
Zulke gasten verpesten met hun asociale gedrag onze nachtrust. Dankzij zulk volk hebben we extra politie nodig, betaald met onze belastingcenten.
Jan (18-11-2018 om 14:42)
Er lopen meer gekken voor het hek dan er achter ,maar deze 2 er nu achter gelukkig en laat ze daar maar zitten tot na de jaarwisseling ze zitten daar uit de weg verlopig en veilig voor de mede mens
Bumper: (18-11-2018 om 14:36)
Daar gaan we weer, waarom vandaag verhoren, laat dit soort tuig gewoon zitten tot maandag, wij de belasting betalende burger draaien er weer voor op. en maar gillen we hebben manschappen tekort, ja als je voor elk gevalletje naar Middelburg moet rijden met twee man. Laat ze lekker in Terneuzen zitten tot maandag, bumper:
Cookie-instellingen beheren