Weerbericht:
Wisselend bewolkt, in het midden buien. Morgen in het zuiden buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij ongeluk Deltaweg, fikse files

Toegevoegd: 19-11-2018, 08.57 uur
Door: Roland de Jong

WILHELMINADORP - Bij een verkeersongeval op de Deltaweg (N256) bij Wilhelminadorp is vanochtend iemand gewond geraakt. Het ongeluk zorgde voor flink wat oponthoud.


Kort voor 08.00 uur vond een aanrijding plaats tussen de kruising met de Langeweg bij Wilhelminadorp en de brug bij Kats. Ter plekke deed zich een kop-/staartbotsing voor tussen zeker drie voertuigen. Er werd een ambulanceteam opgeroepen en dit heeft één van de betrokkenen afgevoerd naar het ziekenhuis.

Bergingsbedrijf De Moor heeft twee auto’s getakeld: een personenauto en een bestelbusje. Vanwege het ongeluk werd de Deltaweg richting Goes afgesloten. Verkeer werd omgeleid via de parallelweg. Zowel op de opengebleven hoofdrijbaan als op de parallelweg ontstonden echter fikse files. Rond 08.45 uur was de weg weer vrij.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren