Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 30 km

Rijbewijs kwijt na rit onder invloed Kapellebrug

Toegevoegd: 19-11-2018, 09.27 uur
Rijbewijs kwijt na rit onder invloed Kapellebrug
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KAPELLEBRUG - In Kapellebrug heeft in de nacht van zondag op maandag iemand zijn rijbewijs moeten inleveren vanwege het rijden onder invloed van alcohol.


Agenten controleerden rond 01.30 uur een 56-jarige man. Dat gebeurde op de Gentsevaart. De man moest een ademanalyse ondergaan en blies hierbij een waarde van 680 U/gl. Hierop werd het rijbewijs van de man ingevorderd.

Tegen de man werd volgens de politie eerder dit jaar ook al proces-verbaal opgemaakt voor het rijden onder invloed. Hij mag zich in februari 2019 voor de rechter verantwoorden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Taas (19-11-2018 om 19:21)
G.a.Wat moet men met zulke doodrijders ,en dan nog 2x dit jaar.?
wim (19-11-2018 om 18:44)
Dit zie je veel dronken beterschap beloven maar komen bijna nooit dat het niet gebeurd hier is maar een oplossing voor rijbewijs en auto inleveren bij de politie en nooit meer op de weg komen die der afspraak niet nakomen
Cookie-instellingen beheren