Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
29 files van totaal 96 km

Zeeuwse zaken in Opsporing Verzocht

Toegevoegd: 19-11-2018, 18.34 uur
Zeeuwse zaken in Opsporing Verzocht
© Foto: Politie
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdag 20 november aandacht aan twee Zeeuwse politiezaken. De hulp van het publiek wordt ingeroepen om de daders te vinden.


Op zondagavond 9 september werd ingebroken in een woning aan de Tramstraat in Koudekerke. Als de bewoonster thuiskomt, staat zij plotseling oog in oog met drie daders. Bewakingscamera’s leggen het drietal op beeld vast.

Zaterdagmorgen 22 september rond 6.00 uur wordt op de Markt in Axel een kaasboer door een man met een metalen stok belaagd. Hij weet deze af te pakken. Enkele minuten later wordt op het Szydlowskiplein een krantenbezorger van zijn fiets beroofd. De onbekende man blijkt op camerabeelden van een winkel goed te zien.

Het is nog niet bekend wie de daders van de woninginbraak in Koudekerke en de diefstal met geweld in Axel zijn. De live uitzending van Opsporing Verzocht is dinsdag om 20.35 op NPO1..


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren