Weerbericht:
Zonnige perioden en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Voetjesactie voor inwoners van Aagtekerke

Toegevoegd: 20-11-2018, 10.38 uur
Voetjesactie voor inwoners van Aagtekerke
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant (archief)
Door: Manfred Berrevoets

AAGTEKERKE - Samen met BOA’s van de gemeente Veere en leden van de dorpsraad Aagtekerke heeft de politie maandagavond in het dorp een zogenoemde voetjesactie gehouden.

Dergelijke acties worden gehouden om, nu de dagen weer korter en de avonden weer langer, bewoners te attenderen op risico’s die woninginbrekers zouden kunnen aangrijpen om hun slag te slaan. De actie werd tussen 19.00 en 21.00 uur gehouden.

Door de deelnemers werd bijvoorbeeld gecontroleerd op tuinpoorten die wel of niet waren afgesloten, buitenverlichting die kapot was en andere zaken die niet klopten en waar inbrekers hun voordeel mee zouden kunnen doen. Ook werden mensen gewezen op het feit dat er niet afgesloten fietsen eenvoudig weg te nemen waren. Kortom; er werd preventief advies gegeven tijdens de voetjesactie in Aagtekerke.

Wanneer een bewoner thuis was, dan werd deze aangesproken en werd hem verteld wat de risico’s waren. Als iemand niet thuis was werd er een papieren voetje met een preventieve boodschap achtergelaten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750