Bestelauto botst tegen tractor Bruinisse

Toegevoegd: 21-11-2018, 08.19 uur

Het ongeval bij Bruinisse.
Het ongeval bij Bruinisse.
1
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

BRUINISSE - Een automobilist is vanmorgen in Bruinisse gewond geraakt nadat hij met zijn bestelbusje tegen een tractor was gebotst.

Het ongeval vond rond 07.00 uur plaats op de Groeneweg ter hoogte van de Molenweg. De hulpdiensten troffen ter plaatse een ravage aan. De bestelauto was tegen het voorwiel van de tractor gebotst waardoor deze was afgebroken. De weg is dan ook tijdelijk afgesloten.

Een ambulance heeft de bestuurder met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Een bergingsbedrijf heeft de bestelauto weggesleept. De tractor is met behulp van een shovel verplaats waarna de weg weer vrij was.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750