Weerbericht:
Wolkenvelden, vooral in de middag af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto en lijnbus botsen bij Grijpskerke

Toegevoegd: 21-11-2018, 10.19 uur
Door: Manfred Berrevoets

GRIJPSKERKE - Een lijnbus en een personenauto zijn vanmorgen bij Grijpskerke op elkaar gebotst. Er ontstond een flinke ravage.


Het ongeval vond rond 08.45 uur plaats op de Middelburgseweg ter hoogte van de Poppendamseweg. De personenauto en de bus kwamen door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing. De auto raakte vervolgens van de weg en kwam in de sloot tot stilstand. Er is een ambulance ter plaatse geweest, maar of er iemand gewond is geraakt is niet bekend.

In de bus zaten ongeveer tien passagiers. Deze konden overstappen in een andere bus en hun weg vervolgen. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto weggesleept. Voor de bus komt een technische dienst van de vervoerder ter plaatse. De weg was tot 10.00 uur afgesloten voor het verkeer.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750