Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 72 km

Twee bestuurders betrapt met drugs op

Toegevoegd: 21-11-2018, 13.25 uur
Twee bestuurders betrapt met drugs op
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Dinsdag zijn in Vlissingen twee automobilisten betrapt op het rijden onder invloed van drugs.


Omstreeks middernacht werd een auto met daarin een 19-jarige Middelburger aan de kant gezet door agenten. Bij aanspreken van de man zagen de agenten dat hij iets probeerde weg te moffelen. Dat bleek een brok hasj te zijn van 18 gram. Dat is in beslag genomen door de politie en zal worden vernietigd. De agenten hebben een speekseltest bij de bestuurder uitgevoerd en die testte positief op het gebruik van THC. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en zal worden opgestuurd naar het CBR. De officier van justitie bepaalt wat ermee gebeurt.

Later die nacht, rond 02.30 uur, zetten agenten een auto aan de kant op de Spuikomweg. De auto werd bestuurd door een 24-jarige Vlissinger. Door hoe de man eruit zag kregen de agenten al meteen het vermoeden dat deze automobilist onder invloed van drank en/of drugs reed. Op gebruik van beide middelen werd getest. Uit de blaastest kwam naar voren dat de jongeman niet gedronken had, maar de speekseltest wees uit dat hij THC had gebruikt. Ook zijn rijbewijs is ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren