Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie aanhoudingen bij drugsactie Terneuzen

Toegevoegd: 22-11-2018, 16.12 uur
Drie aanhoudingen bij drugsactie Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - De politie heeft gisteravond tijdens een drugsactie in Terneuzen drie mannen aangehouden. In een woning aan de Grenulaan werden drugs gevonden.


Omdat het vermoeden bestond dat er vanuit het pand in drugs werd gehandeld is de politie een onderzoek gestart. Woensdagavond werd rond 19.20 uur met toestemming van de officier van justitie binnengegaan in de woning aan de Grenulaan. In de woning waren naast de bewoner nog twee mannen aanwezig.

Agenten vonden ongeveer 200 gram hasj, 10 gram cocaïne, hennepafval en een vals briefje van 50 euro. Een van de verdachten had een mes op zak. De verdachten zijn ingesloten voor verder onderzoek. Het gaat om de 46-jarige bewoner, een twee mannen van 24 jaar uit Terneuzen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (23-11-2018 om 08:58)
Heel goed. Hulde voor deze actie. Veel vaker dergelijke acties uitvoeren. Op een makkelijke manier proberen zwart geld te verdienen kost ons allemaal mee dan we denken.
Kees (22-11-2018 om 20:04)
Goed gedaan! Kijk ook regelmatig bij de mac Donald in Terneuzen daar staan ze ook vaak te dealen.... snoeihard aanpakken dit uitschot.
Cookie-instellingen beheren