Weerbericht:
Wolkenvelden, vooral in de middag af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Vier gewonden bij overval Sint-Maartensdijk

Toegevoegd: 26-11-2018, 01.14 uur
Door: Manfred Berrevoets

SINT-MAARTENSDIJK - Bij een gewapende overval op een pizzeria op de Kaaistraat in Sint-Maartensdijk zijn zondagavond rond half elf vier mensen gewond geraakt. Eén van de overvallers, een vrouw, is aangehouden.


De vrouwelijke overvaller zou zijn overmeesterd door aanwezigen. Hierbij zijn volgens de politie vier mensen gewond geraakt. De andere overvaller, een man, is op de vlucht geslagen. Er is een ambulance ter plaatse geweest die de gewonden heeft nagekeken. Volgens de politie is er niemand ernstig gewond.

De Kaaistraat is door agenten gelijk afgezet met linten. De recherche en forensische opsporing doen onderzoek. De politie heeft in de omgeving gezocht naar de tweede dader, maar deze is nog niet aangetroffen. Er is ook een speurhond ingezet. Bij de overval hebben de daders niks buit gemaakt.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Klant (26-11-2018 om 09:53)
Sterkte voor de betrokkenen. Wat is de wereld op hol geslagen....