Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag kans op een onweersbui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Tweede dader gewapende overval meldt zich

Toegevoegd: 26-11-2018, 09.29 uur
De omgeving is na de overval afgezet.
De omgeving is na de overval afgezet.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

SINT-MAARTENSDIJK - De tweede dader van de gewapende overval op een pizzeria in Sint-Maartensdijk heeft zich bij de politie gemeld.


De overval vond zondagavond rond half elf plaats op de horecagelegenheid aan de Kaaistraat. De man pleegde de overval samen met een vrouw. De vrouwelijke overvaller kon worden overmeesterd door aanwezigen. Hierbij zijn vier mensen gewond geraakt.

De man vluchtte weg maar meldde zich in de loop van de nacht bij de politie. Hij is aangehouden en vastgezet voor onderzoek. Bij de overval hebben de daders niks buit gemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bumper: (26-11-2018 om 10:23)
Het is en blijft een overval, gewoon vastzetten tot na de jaars wisseling, en dan maar eens kijken of er tijd is om ze te veroordelen. Dit is tuig van de richel en dat moeten de rechters spijker hard aanpakken, nu maar hopen dat dit ook gebeurd. bumper;