Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 47 km

Arrestatie in zaak mishandeling krantenbezorger Axel

Toegevoegd: 26-11-2018, 14.16 uur
Arrestatie in zaak mishandeling krantenbezorger Axel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HULST - Een 22-jarige man uit Hulst is vanochtend aangehouden naar aanleiding van de mishandeling van een krantenbezorger in september in Axel.


Op 22 september trok bij het Szydlowskiplein een man een krantenbezorger van zijn fiets. Dezelfde man bedreigde daarvoor al een kaasboer op de Markt. In Opsporing Verzocht werd afgelopen week aandacht besteed aan de zaak.

"Na de uitzending kwamen bij de politie in totaal vijftien tips binnen. Die tips bleken voor de recherche erg bruikbaar want vanmorgen is namelijk een 22-jarige man uit Hulst aangehouden omdat hij ervan wordt verdacht betrokken te zijn bij de mishandeling", zo laat de politie weten.

De man werd maandag om ongeveer 07.45 uur in zijn woning aangehouden. Hij is overgebracht naar een politiecellencomplex en zit daar vast. Hij wordt gehoord door rechercheurs. Het onderzoek loopt nog.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (27-11-2018 om 16:12)
@John, ja zou jij nog een handje en excuses willen van zo een persoon? En dan daarna samen een dagje hetzelfde werk doen. Walgelijke gedachtengang, zo een persoon zou ik nooit meer willen zien en elke vorm van toenadering genadeloos afstraffen.
chuckles (26-11-2018 om 23:29)
Even afwachten of hij het ook is geweest (het heeft er alle schijn van) En zo DIK straffen dat ie het over 10 jaar nog voelt Kom op OM ?!
zeeuw (26-11-2018 om 18:27)
ach een paar dagen volpension meer niet, , en meneer kan z,n gang weer gaan. een werk kamp is meer op z.n plaats en naam en adres ook geen balkje voor z.n ogen
John (26-11-2018 om 16:24)
Wat een sneu persoon. Hopelijk krijgt hij een fikse straf wegens het traumatiseren en fysiek mishandelen en bedreigen. Vervolgens nederig en oprecht zijn excuses laten aanbieden aan de slachtoffers en laat hem bij allebei maar eens een dagje meedraaien tijdens hun werk.
Cookie-instellingen beheren