Melding ongeval met vrachtwagen Tholen

Toegevoegd: 27-11-2018, 01.41 uur

De melding van de aanrijding kwam rond 23.05 uur binnen.
De melding van de aanrijding kwam rond 23.05 uur binnen.
1
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

THOLEN - De ambulancedienst en de politie zijn maandagavond laat naar de Nieuwe Postweg (N286) bij Tholen gegaan vanwege een melding van een ongeluk met een vrachtwagen.

De melding van de aanrijding kwam rond 23.05 uur binnen. Er werd ook een ambulanceteam opgeroepen. Dit zou de chauffeur van de vrachtwagen kort hebben onderzocht maar vervolgens zonder patiënt weer zijn vertrokken. De man is meegenomen door de politie maar de reden hiervan is nog niet bekend.

De vrachtwagen, welke was voorzien van een Belgisch kenteken, is vanaf de N286 naar het nabij gelegen Shell-tankstation gereden. De vrachtwagen had schade aan de rechter zijkant. Onder meer de buitenspiegel en de treeplank waren beschadigd.

Zie ook:

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (27-11-2018 om 08:07)
Hih had te veel gedronken dus ALLE kosten op hem verhalen.