Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
36 files van totaal 146 km

Jongen op fiets aangereden in Goes

Toegevoegd: 27-11-2018, 14.34 uur
De jongen werd aangereden bij een rotonde.
De jongen werd aangereden bij een rotonde.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

GOES - Bij een aanrijding op het Nansenplein in Goes is dinsdag aan het begin van de middag een fietser lichtgewond geraakt.


De botsing bij de rotonde Nansenbaan - Anthony Fokkerstraat gebeurde rond 12.50 uur. Er was sprake van een botsing tussen een personenauto en een jongen op een fiets. Een ambulanceteam controleerde de gewonde jongen maar hij hoefde niet naar het ziekenhuis te worden gebracht.

De betrokkenen hebben onderling de schade afgehandeld. De fiets van de jongen is door een bekende opgehaald. Het verkeer kon wel passeren maar had desondanks wel wat hinder van het ongeval. Rond 13.35 uur waren alle betrokkenen weer weg.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (27-11-2018 om 18:41)
wanneer gaan ze nu eens spiegels zetten. Weer een dodehoek ongeval.
Surfing (27-11-2018 om 16:41)
Ondanks de diverse mislukte (lees: goedkope) pogingen om dit kruispunt zogenaamd veiliger te maken is het natuurlijk niet de vraag of het (weer) een keer echt goed fout gaat op dit punt, maar wanneer. Iedereen die dit punt kent, weet dit. Het is eigenlijk een wonder dat het zo vaak goed gaat met het drukke fiets- auto- en vrachtverkeer dat elkaar hier kruist. Maar verkeersveiligheid van vaak jonge fietsers is blijkbaar niet belangrijk genoeg om de kosten van een echt veilige (ongelijkvloerse) kruising financieel te rechtvaardigen. Voor een gemeente die genomineerd is geweest voor "Fietsstad" is er nog heel wat te verbeteren!
AntiGSM (27-11-2018 om 15:55)
Het verbaast mij nog steeds dat er niet honderden ongelukken per dag plaats vinden met fietsers. Doorgaans enorme verkeershufters; nergens richting aangeven, stukken afsnijden, zonder licht rijden, met heleboel naast elkaar, met telefoon bezig en niet met verkeer enz enz.
Cookie-instellingen beheren