Huurders moeten huis uit na vondst kwekerij

Toegevoegd: 28-11-2018, 11.24 uur

Huurders moeten huis uit na vondst kwekerij
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SCHERPENISSE - De huurders van een woning aan het Anna van Burenplein in Scherpenisse zullen uit huis worden gezet omdat hier gisteren een flinke wietkwekerij werd aangetroffen.

Volgens de politie omvatte de kwekerij 748 hennepplanten en was deze verdeeld over vier ruimtes. De planten zijn door de politie in beslag genomen om te worden vernietigd. De elektriciteit werd illegaal afgenomen. Hiervan zal aangifte worden gedaan.

In de huurwoning werd niemand aangetroffen. Door de woningstichting zal de huur worden opgezegd en de bewoners zullen volgens de politie daarom naar ander onderdak moeten gaan uitzien.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (29-11-2018 om 15:13)
Wiet verkopen mag wel in de coffeeshops. Wiet kweken is verboden. Tja wie dit beleid nog begrijpt.
Rien (28-11-2018 om 17:05)
Vindt ik ook, wie zijn billen brand moet op de blaren zitten.
AD. (28-11-2018 om 12:48)
Dat klinkt allemaal heel leuk maar uiteindelijk komen deze lui toch weer bij de woningstichting terecht en die moeten ze toch onderdak geven dus veel schieten ze er niet mee op.
zeeuw (28-11-2018 om 11:58)
hulde voor politie en woningbouw aanpakken