Weerbericht:
Perioden met zon, geringe kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongeval met letsel op Goese kruising

Toegevoegd: 23-12-2003, 12.42 uur
Door: Politie Zeeland

GOES - Op de kruising Deltaweg / 's-Heer Hendrikskinderendijk te Goes vond maandag rond 19.20 uur een aanrijding tussen twee automobilisten plaats.

 

Een 36-jarige man uit Goes reed over de 's-Heer Hendrikskinderendijk, komende uit de richting van het Tiendeplein en gaande in de richting van de A58. Ter hoogte van bovenstaande kruising ontstond er een aanrijding met een 21-jarige vrouw uit de gemeente Borsele. Beide betrokkenen verklaarden door groen licht te zijn gereden.

 

Een 38-jarige vrouw uit Goes, inzittende van de eerstgenoemde auto, raakte gewond. Ze werd met nekklachten overgebracht naar het Oosterscheldeziekenhuis. Beide voertuigen raakte beschadigd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren