Weerbericht:
In het oosten af en toe regen, langs de westkust enkele buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Gewonden bij ongeluk N256 Zierikzee

Toegevoegd: 29-11-2018, 08.23 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Bij een ongeval tussen meerdere auto’s op de Weg naar de Val (N256) bij Zierikzee zijn vanochtend twee personen gewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 06.45 uur ter hoogte van restaurant Wendy's. Ter plekke kwamen drie personenauto’s en een personenbusje met elkaar in botsing. Er kwamen twee ambulanceteams ter plekke. Zij hebben twee betrokkenen afgevoerd. De brandweer van Zierikzee verleende assistentie bij het ongeval.

Eén van de personenauto’s raakte bij de kop-/staartaanrijding dusdanig beschadigd dat deze moest worden getakeld. De andere wagens zijn naar de parkeerplaats gereden en hebben daar samen met de politie de schade afgehandeld en verklaringen afgelegd.

Vanwege de aanrijding was de weg enige tijd helemaal dicht. Hierna werd het verkeer door brandweerlieden en verkeersregelaars over één rijstrook geleid. Rond 07.30 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
r v gemert (29-11-2018 om 20:19)
stomme afzetting ,en dat voor een paar grasblokken ,was net nog steeds