Weerbericht:
Vrij veel wind en vooral vanochtend regen. Zacht
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Ongeval met letsel op de Isabellaweg in IJzendijke

Toegevoegd: 15-10-2006, 17.04 uur
Door: Politie Zeeland
IJZENDIJKE - Vrijdagavond rond 20.00 uur vond er op de Isabellaweg in IJzendijke een aanrijding plaats tussen twee personenauto’s.


Een 24-jarige automobilist uit de gemeente Hulst reed over de Isabellaweg komende uit de richting van Biervliet. Door onbekende oorzaak raakte zijn auto op de weghelft voor tegemoetkomend verkeer.

Een tegenligger, een 63-jarige automobilist uit Sas van Gent, zag de auto op zijn weghelft rijden, week uit naar de rechterberm maar kon een aanrijding niet voorkomen.

Door de aanrijding belandde de auto van de 63-jarige man in de sloot; de auto van de 24-jarige man kwam midden op de weg tot stilstand. De 46-jarige Belgische automobilist die achter de 63-jarige man reed kon een aanrijding wel voorkomen maar reed over losse onderdelen van een van de auto’s heen.

De 24-jarige man is met verwondingen in het gezicht per ambulance overgebracht naar ziekenhuis de Honte in Terneuzen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren