Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
46 files van totaal 193 km

Fietser gewond bij ongeluk in Kloetinge

Toegevoegd: 30-11-2018, 14.12 uur
Ter plekke kwamen een auto en een fietser met elkaar in botsing.
Ter plekke kwamen een auto en een fietser met elkaar in botsing.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

KLOETINGE - Op een kruising in Kloetinge zijn vrijdag aan het einde van de ochtend een fietser en een automobilist met elkaar in botsing gekomen. De fietser raakte gewond.


Het ging rond 11.45 uur mis op kruising van de Lewestraat, de Koningin Julianastraat en de Zomerweg. De fietser kwam ten val en is in een toegesnelde ambulance behandeld. Het is onbekend of hij naar ziekenhuis is gebracht.

De automobilist reed in een personenauto van de bezorgdienst van een apotheek. Het voertuig liep slechts lichte schade op. De bestuurder kon na het afleggen van een verklaring de weg vervolgen. De fiets liep wel de nodige schade op.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren