Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man (73) mishandeld op Jaagpad in Sluis

Toegevoegd: 30-11-2018, 14.18 uur
Man (73) mishandeld op Jaagpad in Sluis
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SLUIS - De politie doet onderzoek naar de mishandeling van een 73-jarige man uit Sluis op het Jaagpad in diezelfde plaats. De mishandeling vond al op zondag 18 november plaats maar is nu pas naar buiten gebracht. 


Volgens de politie zou de man aan het einde van de ochtend zijn mishandeld toen hij met zijn scooter over het Jaagpad reed. "Twee wandelaars, een man en een vrouw, kwamen hem tegemoet lopen. Vervolgens ontstond een woordenwisseling waarbij het slachtoffer een klap kreeg. Hierdoor kwam hij ten val. Vervolgens liep het tweetal door", zo zegt de politie.

De man heeft aangifte gedaan van mishandeling. De politie is op zoek naar getuigen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
PIPPA (1-12-2018 om 17:31)
Er is maar weinig respect voor ouderen ,je kunt er altijd vanaf lezen uit wat een milieu ze vandaan komen! Ik hoop dat de man weer snel op zijn scooter stapt en ...voortaan wat bij je dragen al is het maar een persoonlijk alarm !!
wim (1-12-2018 om 07:42)
Het zal wel een stel geweest zijn met een kort lontje die jammer nog niet gevonden zijn om een man van 73 jaar te slaan die op een scooter reed als hier door een woord de wisseling komt hoef je toch niet gelijk te slaan.
PVV (30-11-2018 om 19:41)
En waarover was die woordenwisseling? Sommige oudere mannen zijn bloedirritant, en denken dat ze met hun ''vroeger'' verhalen alles mogen. Vaak worden gepensioneerd mannen, vervelende akelige mannetjes. Misschien reed hij wel te hard of vlak langs ze, of raakte hij hun hond bijna. Je krijgt niet zomaar een mep. Misschien kwam hij wel dreigend tegen hen over, en had hij een verkeerd voor zich, die gelijk uithaalt. Vreemd verhaal dit. Alsof oude mannetjes altijd zo braaf zijn?
R2 (30-11-2018 om 19:17)
Jammer dat er niet meer info gegeven is. Ik neem aan dat de scooter berijder wel iets meer info heeft als twee wandelaars. Het moet toch uit te zoeken zijn wie hier de dader van is. Als je zo stoer bent om naar een 73 jarige te slaan meld je dan ook maar dan ben je pas een vent !
Bram (30-11-2018 om 17:13)
Wat lopen er toch een lafaards rond Ik hoop dat ze snel gepakt worden en niet met een werkstrafje er van af komen
Cookie-instellingen beheren