Weerbericht:
Toenemende bewolking en geleidelijk enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Letsel bij aanrijding Oosterscheldekering

Toegevoegd: 30-11-2018, 14.21 uur
Door: Roland de Jong

KAMPERLAND - Aan het begin van de Oosterscheldekering (N57) bij Kamperland is vrijdagmiddag een verkeersongeval met letsel gebeurd.


Rond 12.35 uur botsten twee personenauto’s achterop elkaar die richting Burgh-Haamstede reden. Dat gebeurde mogelijk omdat afgeremd moest worden voor werkzaamheden op de kering. Na de melding werd een ambulanceteam met spoed ter plekke gestuurd. Eén persoon is naar het ziekenhuis gebracht.

De Oosterscheldekering was korte tijd in beide richtingen helemaal dicht. Hierna zorgde Rijkswaterstaat er samen met de politie voor dat het verkeer om beurten kon passeren. Bergingsbedrijf Kuzee is ter plaatse gekomen om te takelen. Rond 13.20 uur was de weg, afgezien van de werkzaamheden, weer helemaal beschikbaar.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750