Weerbericht:
Wolkenvelden, vooral in de middag af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagen gekanteld N61 IJzendijke

Toegevoegd: 30-11-2018, 21.28 uur
Door: Roland de Jong

IJZENDIJKE - Bij de Middenweg (N61) is vrijdagavond een Roemeense vrachtwagen gekanteld. De vrachtauto vervoerde een container met daarin balen papierpulp.


Het ongeluk gebeurde rond 19.30 uur, mogelijk doordat de trucker de rotonde te hard nam. Eén van de banden van de vrachtwagen is geklapt. Er werd een ambulanceteam opgeroepen omdat de bijrijder door de klap gewond raakte. De chauffeur bleef ongedeerd en is nog bij de vrachtwagen.

Bergingsbedrijf Kuzee is inmiddels met een truckberger ter plekke om het gevaarte weer overeind te krijgen. Vanwege het incident is de weg vanaf de rotonde op de kruising met de Willemsweg en de Turkeijeweg dicht richting Schoondijke. Het verkeer wordt omgeleid via de parallelweg. De extra reistijd is beperkt. Hoe lang de afsluiting nog gaat duren, is nog niet duidelijk.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750