Weerbericht:
Wolkenvelden, vooral in de middag af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Gekantelde truck N61 weer overeind

Toegevoegd: 30-11-2018, 23.42 uur
Door: Roland de Jong

IJZENDIJKE - In IJzendijke is vanavond de Roemeense vrachtwagen overeind gezet die daar rond 19.30 uur kantelde bij een rotonde op de Middenweg (N61). Bij het ongeluk raakte de bijrijder gewond. De chauffeur bleef ongedeerd.


Bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissingen zette het voorste deel van de truck rond 22.00 uur weer overeind. Een telekraan van Arentis werd ingezet om de container weer recht te zetten. De container werd rond 23.30 uur opnieuw opgetild om deze op een trailer te zetten zodat de container kon worden afgevoerd. Kuzee zorgt voor het afvoeren van de trekker.

Vanwege het incident is de weg vanaf de rotonde op de kruising met de Willemsweg en de Turkeijeweg nog altijd dicht richting Schoondijke. Het verkeer wordt omgeleid via de parallelweg. De extra reistijd is beperkt. Hoe lang de afsluiting nog gaat duren, is nog niet duidelijk.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dirk Derks (1-12-2018 om 12:20)
Zo kan een goedkoop ingehuurde chauffeur uit een Oostblokland toch nog heel duur worden voor de eigenaar. Wat een puinhoop op de rotonde van IJzendijke. Maar daar verschijnt Hollands Glorie aan de horizon. Een op afstand bestuurbare zuigwagen uit Papendrecht, die in een uurtje tijd het vervuilde wegdek weer prachtig schoon heeft gemaakt. Arentis uit Terneuzen kwam met een zeer robuuste mobiele vouwkraan om de container weer recht te plaatsen. Na plaatsing op een Nederlands trailer werd de beschadigde container afgevoerd. Ik was trots op mijn eigen land om deze vakmensen aan het werk te zien. Ja, het mag wat kosten, maar dan heb je ook wat. Misschien dat we nog iets gaan horen over de oorzaak. "If it ain't Dutch it ain,t Much.
Kees (1-12-2018 om 11:59)
Dit is de zoveelste dit jaar, ze rijden daar als gekken met die vrachtwagens. Het is wachten op een ongeluk met dodelijke afloop.